رفتن به محتوای اصلی
چکاوک

تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر اصلی پایتخت ممنوع است

۱ بازدید۱۰ ماه پیش1:02

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ درباره مجاز بودن تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر اصلی پایتخت، گفت: خیر این مسئله بر اساس آیین نامه راهنمایی و رانندگی ممنوع است و برای افراد بسیار خطر دارد. اخیرا ویدیوهایی از گروهی از جوانان در فضای مجازی منتشر شده است که در آن با اسکیت و اسکوتر در معابر مختلف مثل خیابان های اصلی تردد می کنند آیا تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر اصلی پایتخت مجاز است؟ سرهنگ فیروز کشیر در این باره گفت: بر اساس ماده ۱۹۴ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، تردد در معابر اصلی با استفاده از اسکیت و اسکوتر ممنوع است.

۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است — اولین نفر باشید.